1899, noul serial al creatorilor Dark pentru Netflix

Povestea unui vapor cu imigranti care paraseste Batranul Continent pentru a ajunge la New York, care are la bordul sau pasageri diferiti, din diferite tari din Europa, dar care au aceleasi sperante, va fi spusa in serialul 1899.

Dupa epicul serial Dark, cei doi creatori si realizatori Jantje Friese si Baran bo Odar se lanseaza intr-o noua epopee de anvergura. Serialul Dark a avut un mare impact asupra spectatorilor Netflix. Pentru foarte multi, acesta este pur si simplu, cel mai bun de pe platforma, pe care l- ar putea privi de nenumarate ori. Iar toti fanii Dark asteapta cu nerabdare, noul serial. Serialul a fost anuntat inca din noiembrie 2018 si ne va spune cum o calatorie plina de sperante inspre Taramul Fagaduit se va transforma intr-un veritabil cosmar.

Acest serial de opt episoade va urmari un vapor de imigranti care paraseste Batranul Continent pentru a ajunge la New York. Proveniti din diferite tari ale Europei, au aceleasi sperante cu privire la noul secol si de viitor mai bun in strainatate. Dar, atunci cand se intalnesc pe mare cu o alta nava de imigranti disparuti de mai multe luni, calatoria lor ia o turnura neobisnuita. Ce vor gasi la bord va transforma in mod neasteptat aventura lor.

Pentru a interpreta calatorii de origini diferite, castingul serialului este unul international- Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards si Alexandre Willaume printre altii.

Si pentru ca este gandit ca un serial multilingvistic, fiecare se va exprima in limba sa. Primul trailer al serialului nu ne dezvaluie insa prea multe, dar regasim aceeasi atmosfera mai sumbra de la Dark

Lasă un răspuns