CES 2020: Samsung a dezvăluit numele viitoarelor sale flagshippuri – Galaxy S20 și Galaxy Boom

Numele viitoarelor telefoane din gama Galaxy S si noul telefon pliabil de la Samsung au fost dezvaluite. Surse din Coreea sustin ca Samsung a tinut o serie de reuniuni secrete cu partenerii sai in afara evenmentului CES 2020. Cei care au asistat la aceste reuniuni clandestine au avut ocazia sa vada aceste terminale. Responsabilul din cadrul Samsung Mobile, JD Koh, ar fi confirmat in egala masura numele viitoarelor flagshipuri ale gigantului coreean.

In primul si in primul rand, seria Galaxy S11. Se dovedeste ca zvonurile cu privire la o schimbare de nume sunt cat se poate de reale. Insusi Koh a confirmat ca noile smartphone-uri vor fi cunoscute sub numele de Galaxy S20, S20+ si Galaxy S20 Ultra. Nu exista niciun semn de Galaxy S20e.

S-a dezvaluit in egala masura numele noului smartphone pliabil cu clapeta de la Samsung. Aparatul va fi lansat sub numele de Galaxy Bloom in loc de Galaxy Fold 2. Motivul acestei schimbari de nume nu este cunoscut inca insa Koh a explicat ca in conceperea acestui smartphone Samsung s-a inspirat de la…pudra compacta de la Lancome. In aparenta, compania are drept tinta pentru acest nou telefon femeile de 20 de ani plus.

Galaxy Bloom ar avea variante 4G si 5G. Atat seria Galaxy S20 cat si smartphone-urile Galaxy Bloom vor avea suport pentru inregistrare 8K. Telefonul pliabil aduce ca si constructie cu versiunea de Motorola RAZR. Nu se stie inca daca va exista si o colaborare cu Lancome sau numele a fost vehiculat pur si simplu din intamplare. Oricum ar fi, presimtim ca la evenimentul organizat pe data de 11 februarie, atunci cand familia Galaxy S20 va fi prezentata in mod oficial, vom primi numeroase detalii si despre acest nou telefon pliabil, Galaxy Bloom.

Inregistrare video 8K. Smartphone-urile Galaxy S20 si Galaxy Bloom vor fi capabile sa inregistreze clipuri video in 8K. Samsung ar f colaborat cu Google in acest sens pentru a face clipurile video 8K curente. YouTube ar trebui sa permita difuzarea de clipuri video 8K inca de la lansarea acestor produse, incepand cu 11 februarie. Este cu siguranta un punct pozitiv pentru Samsung insa pentru moment nu exista foarte mult continut 8K, aceasta lipsa de continut ar putea fi in curand rezolvata. Presupun ca va trebui sa asteptam si sa privim.

Chiar daca toate aceste informatii sunt bazate pe un raport in afara evenimentului CES 2020, este posibil ca informatiile sa fie adevarate. Samsung a tinut deja cateva reuniuni secrete cu partenerii sai si detaliile scoase la iveala in acest raport nu sunt atat de diferite de ceea ce am auzit pana in prezent.

Lasă un răspuns