Cum poți să fii sexy purtând Mom Jeans?

Blugii mom sunt acei blugi cu talia înaltă, puțin largi cu un model mai retro, ca și cum ai fi găsit în dulap cea mai veche pereche de blugi a mamei tale.

Alura lor retro și croiala care flatează silueta te va seduce și pe tine cu siguranță. Iată câteva sfaturi pentru a fi sexyși cool în blugii mom. Da, este posibil.

Blugii mom, versiune preppy boyish
Blugii mom sunt cea mai bună idee pentrru a obține un look la jumătatea drumului dintre preppy și boyish. Blugii mom vor arăta minunat alături de o cămașă în culori deschise și de o pereche de saboți mai masculini. Poartă la ținută o geantă tip bucket și o pălărie pentru cea mai delicată și mai cool alură. Astfel blugii vor obține cea mai cool și modernă alură.

Blugii mom, versiune ninenties mimimalistă
Blugii mom arată minunat ca pe vremuri, într-o versiune minimalistă. Arată talia lor înaltă cu ajutorul unui pulover top sweat cu mesaj, cu logo sau cu motive. O geacă bomber și o poșetă elegantă vor completa de minune ținuta. O ținută casual care devine mult mai modernă. Neapărat trebuie să porți o pereche de bascheți pentru cea mai cool alură nineties.

Blugii mom în versiune sexy romantică
Alături de blugii mom riști uneori să fii prea sportivă. Nu prea ai cum să fii feminină sau sexy. Poartă alături de ei o bluză lejeră și romantică, cu motive florale pusă în valoare de cea mai frumoasă curea și sandale cu toc. Șireturile sunt detaliile care pot face diferența. Un trenci în nuanțe de camel va completa ținuta cu siguranță. Și cu alură. La final, blugii mom vor juca cel mai important rol și te vor ajuta să obții cea mai cool alură.

Tu ai o pereche de blugi mom la tine în dressing?

Lasă un răspuns