Cum se poartă pantofii metalici cel mai bine?

În sezonul primăvară-vară 2021, ar trebui să apelezi la cea mai frumoasă pereche de ochelari de soare deoarece pantofii metalici îți vor lua privirea cu siguranță. Sandale argintii, sandale tip Gladiator unse cu auriu, bascheți holografici… tendința pantofilor metalici este mai mult ca niciodată foarte în vogă. Ești gata să atragi toate privirile cu pantofii tăi?

Auriu, argintiu, bronz, aluminiu, cupru, materiale holografice… atunci când zilele frumoase de primăvară sau vară revin, pantofii metalici sunt și ei nelipsiți din peisaj. Luminoși și sofisticați, sunt cei care îți vor pune bronzul în valoare. În plus, sunt o valoare sigură pentru toate colecțiile de vară.

Și la fel ca în fiecare an, ne confruntăm cu o adevărată avalanșă atunci când vine vorba despre pantofi metalici din raionul pantofilor trendy. Sandale clasice, sandale tip gladiator, bascheți, sandale de piscină, teniși metalizați…croieli futuriste, texturi ca precum argintiul neted, aurul masiv sau aluminiul cromat…ai de unde alege în funcție de gusturi.

Pantofii tip derby sau cei tip escarpen în nuanțe metalice sunt cei mai frumoși. Dar nu numai. Sandalele Birkenstock, tenișii cu platforme sau sneakerșii sunt un adevărat must have pentru sezonul primăvară-vară 2021.

Cu ce se poartă pantofii metalici? Cu aproape orice. Culoarea lor este mai discretă și nu sunt chiar atât de excentrici precum ai putea crede. Sunt perfecți pentru a veni cu mai multă lumină și o notă în plus de fun pentru toate ținutele tale.

În această vară cea mai trendy ținută va fi cu siguranță cea minimalistă, în total look alb pusă în valoare de pantofii metalici. O rochie albă cu papuci ca de piscină, o pereche de pantaloni chino și pantofi derby, o fustă cu bascheți… vei obține un look șic și urban minunat.

Sau poți miza pe ținute mai îndrăznețe, cu imprimeuri originale, cu croieli care mai de care mai cool sau pe ținute în stil nineties pentru a fi cea mai cool.

Lasă un răspuns