Imprimeurile anului 2021 – Ghid de bună purtare

Imprimeurile sunt cele mai în vogă în 2021 și arată minunat pe topuri, pe flori, pe rochii sau pe pantaloni. Sunt și cele care te vor face să visezi la cele mai frumoase ținute. Cum se poartă imprimeurile anului 2021? Descoperă citind acest articol.

Indrăznește să porți culori fluo. Un imprimeu sobru sau o piesă vestimentară sobră arată minunat pus în valoare de detalii flashy sau fluo. Verdele pus în valoare de galben, negrul pus în valoare de galben… imprimeurile în nuanțe vii și puternice sunt cele mai frumoase.

Amestecă motivele. Vrei să devii expertă în arta mix and match? Dungi cu buline, flori cu imprimeuri geometrice.

Joacă-te cu dungile verticale. Dungile sunt cel mai în vogă imprimeu al noului sezon și se poartă din cap până în picioare. Dungile verticale vor fi peste tot. De la cămăși la rochii lungi până la pantaloni.

Poartă flori peste tot. Primăvara este cel mai frumos anotimp în care poți purta florile. Acoperă-te deci cu buchete de flori, cu flori brodate, imprimate sau aplicate, cu flori foarte mari sau delicate pentru a fi cea mai romantică sau cea mai boemă.

Lasă-te sedusă de imprimeurile grafic șic. Imprimeurile grafice sunt cele mai frumoase în noul sezon. Triunghiuri, cercuri, dreptunghiuri, romburi… le poti purta separat sau împreună ca într-un tablou cubist foarte trendy. O rochie, un pardesiu mai lejer sau chiar un top sunt cea mai bună alegere.

Adoptă o alură de granny cu cele mai frumoase motive. Imprimeurile vintage și piesele vestimentare la fel nu au fost niciodată atât de trendy. Gulere rotunde, rochiile cu motive retro-vintage sunt cele mai frumoase în noul sezon.

Apelează și la imprimeurile mai absurde. De ce să apelezi la clasicele motive precum dungile și bulinele când te poți remarca purtând pe piesele vestimentare cărți de joc, poze polaroid sau logo-uri? Astfel va vedea toată lumea că ești cea mai frumoasă și cea mai originală.

Lasă un răspuns