Kimonoul – Ghidul de bună purtare în 2021

Moncromă sau cu imprimeuri, purtată deschis sau accesorizată cu o curea, aceasta piesă vestimentară din garderoba japoneză a devenit un adevărat must have din dressingul oricărei fashioniste. Nu știi cum să îl adopți cu stil? Vei afla din acest articol.

De ceva sezoane încoace kimonoul a luat cu asalt prezentările de modă ale celor mai celebri designeri și se impune încet încet drept o piesă vestimentară must have din dressing. O piesă vestimentară ultra feminină prin excelență, te va seduce cu siguranță prin varietatea și versatilitatea sa.

Într-adevăr, kimonoul este cel care te ajută să adopți cea mai mare varietate de stiluri și care se poate purta de la plaja la birou, până la un eveniment mai special, indiferent de gusturi și de morfologie.

Fashionistele înrăite se pot liniști. Kimonoul, datorită originalității sale se poate purta chiar și la birou. Poți înlocui sacoul pe care îl porți de obicei sau blazerul, chiar și trenciul mai plicitisitor cu un kimono scurt, ca și o vestă pentru o alură grafică plină de modernitate. Va arăta cel mai bine alături de o cămașă, de o pereche de pantaloni sau de o fustă dreaptă. Îți va alungi silueta cu clasă.

Păsările de noapte pot purta și ele fără probleme această piesă vestimentară care îmbină de minune șicul cu un confort de neegalat. În acest caz poți miza pe un model cu o croială mai lungă pe care să îl accesorizezi cu o curea.

Kimonoul poate deveni și casual. Merge de minune cu o pereche de blugi trendy sau cu o pereche de pantaloni scurți. Un top simplu poate completa ținuta. Alege un kimono cu imprimeuri exotice, cu tropicale sau de inspirație japoneză pentru a fi cea mai frumoasă.

Adeptele unui look hippie sau boem pot purta la kimomo o bentiță sau o coroniță de flori. Va arăta cel mai bine și alături de o pereche de pantaloni foarte scurți sau de o fustă mai lungă. Un material mai fluid și mai lejer și franjurii sunt cea mai bună idee.

Lasă un răspuns