Pantalonii fluizi – Ghid de bună purtare

Pantalonii fluzi, ampli, din materiale lejere și cu motiv colorate sunt un veritabil must have al sezonului estival. Se pot purta atât la birou, cât și în oraș la plimbare sau seara pe terasă. Iată câteva idei care să te inspire.

Pantalonii fluizi la birou. Dacă nu știi ce să porți atunci când este foarte cald, pantalonii fluizii sunt cea mai bună idee. Alături de o cămasă foarte lejeră cu motive frumoase și de o vestă peste vei fi plină de clasă. Ce îți mai rămâne de făcut? Să completezi ținuta cu o pereche de sandale de inspirație boemă, cu toc din lemn, la care poți purta și o pereche de sandale pentru cea mai cool ținută. Geanta cu motive florale este și ea o idee foarte bună.

Pantalonii fluizi în week-end. În week-end pantalonii fluizi pot să fie foarte casual. Ce piesă vestimentară se poate transforma în aliatul său de preț? Bluza atemporală și indemodabilă în dungi. Vei obține cel mai cool și cel mai frumos look citadin. Poartă la ținută o pereche de papuci gen Birkenstock și o geacă mai lejeră dacă timpul îți impune asta. Last but not the least, o geantă cu bandulieră pentru a fi cât mai lejeră și mai confortabilă.

Pantalonii fluizi în versiune de seară. Practici până la capăt, pantalonii fluizi sunt cei care te pot face să fii cea mai glamour sau mai sofisticată seara. Pentru asta nu ai prea multe lucruri de făcut. Este de ajuns dacă îi vei purta la o cămașă în nuanțe de negru, cu motive albe și cu o curea în talie. Mai ai nevoie doar de o pereche de pantofi bicolori, de o geantă aurie sau de o coroniță de flori în păr.

Tu cum vei purta pantalonii fluizi în acest sezon?

Lasă un răspuns