Primăvară 2021 – Cele mai hot modele de pantofi

Gata. Primăvara s-a instalat oficial. Și dacă vorbim despre sezon nou, vorbim despre tendințe noi. Care vor deveni modelele tale preferate de pantofi în sezonul primăvară-vară 2021?

Ce e nou în raionul pantofilor? Care sunt cele mai hot modele care îți vor înfrumuseța garderoba și îți vor pune în valoare ținutele?

De la balerinii cu șireturi, până la bascheții în nuanțe de pasteluri, trecând prin espadrilele cu șireturi sau pantofii metalici, iată care sunt modelele de pantofi care te vor face să te topești pur și simplu.

Pantofii cu șireturi. Deja foarte în vogă în 2015, pantofii cu șireturi sunt un adevărat must have în sezonul primăvară- vară 2021. De la pantofii tip escarpen până la balerini, espadrile sau sandale, sunt cei care îți vor pune picioarele în valoare.

Pantofii metalici. Adică sandalele argintii, pantofii în nuanțe de arămiu sau de bronz, bascheții aurii… tendința metalică este cea mai hot tendință a noului sezon. Pantofii metalici sunt cei mai șic!

Baschetii hip-hop. Dacă ai o latură mai street pe care vrei neapărat să o pui în valoare, apelează la bascheții hip-hop. Bascheți cu platformă, old school, masivi.. Te vei simți ca în anii 1990.

Sandalele din piele suede. Piele suede vara? Da. Este cea mai bună alegere pentru un look mai boem, de cow-boy, boho, sic, etc. Sandalele din piele suede cu platformă sau cu franjuri sunt cele mai frumoase.

Espadrilele cu șireturi. Espadrilele sunt din ce în ce mai în vogă. Cu șireturi și mai și. Deci dacă vrei să fii cea mai frumoasă pe plajă în această vară, știi ce trebuie să porți. Vei arăta ca o Brigitte Bardot veritabilă.

Pantofii în nuanțe pastelate. Mai precis bascheții pastelați. În nuanțe de corail, de macarons sau de drajeuri te vor pune cel mai bine în valoare.

Pantofii de marinar. Tendința navy are vântul în pupă în acest nou sezon. Espadrilele cu dungi, mocasinii, tenișii cu ancoră sau sandalele din plastic sunt un adevărat must have. Poți merge la pescuit și să fii cea mai stilată.

Botinele de vară. Poate părea puțin ciudat să porți botine chiar și vara. Sunt însă cele mai trendy modele de pantofi pentru sezonul primăvară-vară 2021. Cele mai frumoase modele sunt sandalele care seamănă cu o pereche de botine cu vârful decupat.

Pantofii ca de balerină. Balerinii roz, cu fundițe mici și delicate sunt cei care te vor pune cel mai bine în valoare în noul sezon. Care va deveni preferatul tău?

Lasă un răspuns