Rozul pastelat, cea mai frumoasă culoare a primăverii

Cea mai frumoasă culoare a anului 2021? Rozul, bineînțeles. Fie el Rose Quartz, fie el pastelat, pudrat sau corail, va fi peste tot. Cum se poartă? Ce piese vestimentare trebuie să alegi? Îți spunem noi.

Fustele în nuanțe pastelate. Ghidul Pantone ne-a spus și ne-a asigurat că nuanța de Rose Quartz este cea mai frumoasă culoare a primăverii, a anului 2021 chiar. Dacă vrei să o integrezi ușor la tine în dressing, poți miza pe cele mai frumoase modele de fuste de purtat în această nuanță. Fustele plisate, midi, tip portofel, tub sau cele lungi arată minunat în această nuanță. Vor arăta cel mai bine alături de nuanțele de gri, de negru, de alb sau în cele mai îndrăznețe combinații de culori.

Bluzele sau topurile în nuanțe de roz. Topurile în nuanțe de roz pastelat sunt cele mai frumoase în această primăvară. Puloverul tip sweat, cămașa, topul cropped sau tricourile in această nuanță sunt cea mai bună alegere pentru acest sezon. Poți purta cele mai frumoase topuri în nuanțe de roz pastelat alături de o pereche de blugi slim albi sau albaștri sau de o fustă neagră, fie ea trapez, fie ea tip creion. O salopetă din denim le va pune cel mai bine în valoare.

Geaca în nuanțe de roz pastelat. Gecile în nuanțe de roz pastelat sunt cele care te vor face să fii cea mai dulce, mai dulce ca o bombonică. Vestea cea bună? În ceea ce privește modele, ai de unde alege. Poți miza pe o geacă tip bomber cu irizeuri, pe o gecacă de piele roz bombon, pe un sacou elegant sau pe o geacă din piele suede.

Pastel în total look. O rochie peste care să porți un trenci, un costum și o cămașă în nuanțe de roz pastel vor arăta cel mai bine alături de tușe de negru, de gri, de alb, de albastru sau de negru.

Distrează-te cu cele mai frumoase piese vestimentare în cea mai dulce nuanță și vei obține o mulțime de stiluri și ținute minunate.

Lasă un răspuns