Top 3 pantofi must have pentru această vară

Vara bate la ușă. Înainte să îi deschizi, ar trebui să știi care sunt pantofii must have care să facă parte de la tine din dressing. Pe lângă rochiile lejere, pantalonii scurți din blugi sau rochiile mini, iată care sunt cele mai în vogă model de pantofi ale verii.

Nu știi ce pantofi să alegi în acest sezon? Trei mari tendințe își dispută primul loc atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute. Să înceapă lupta.

Indemodabilele sandale tip gladiator. Sandalele tip gladiator sunt un veritabil must have de când și Russell Crowe le-a purtat în celebrul film. Nu e de mirare. Sunt foarte confortabile și lejere și au o mulțime de modele de la cele mai simple, până la cele mai sofisticate, în nuanțe de maro, de auriu, de argintiu, cu ținte, cu șireturi mai multe sau mai puține…

Este modelul de sandale pentru plajă prin excelență care se pot purta cu aproape orice, mai ales la o rochie maxi pentru arăta ca o zeiță grecească, coborâtă din Olimp pentru a bea un cocktail la malul mării.

Espadrilele. Cine ar fi crezut că banalele espadrile se vor transforma în cele mai frumoase perechi de pantofi ale verii? Sunt girly cu cele mai frumoase fundițe, navy în dungi, cu cele mai frumoase pânze cu imprimeuri, clasice în alb și negru…cu tocuri sau cu platforme, peep toe, arată de minune cu rochiile vintage, cu rochiile cu imprimeuri liberty, cu pantalonii mai lejeri…

Pantofii cu platforme. Va fi dificil să treci pe lângă tendința pantofilor cu platformă din iută, lemn sau iederă. Pantofii cu platformă reprezintă un adevărat concentrat de stiluri. Vei fi confortabilă la înălțime. Se potrivesc de minune cu tendința color block, flashy sau grafică. Materiale naturale, fundițe, șireturi… sunt tușa finală pentru a pune în valoare toate ținutele etnice, exotice sau cele cu imprimeuri.

Lasă un răspuns