Un top al filmelor cu povești de dragoste mai stranii

Cu vampiri, papusi si monstri…

Te-ai saturat de povestile de dragoste din filmele vazute si revazute? Am ales pentru tine cele mai stranii povesti de dragoste de la cinema.

Her, cu Joaquin Phoenix. In Her, Joaquin Phoenix interpreteaza rolul lui Theodore, un barbat singuratic care se indragosteste de inteligenta artificiala de pe telefonul sau. Trebuie sa mentionam ca aceasta voce fermecatoare ii apartine lui Scarlett Johansson. Ce este incredibil ete ca aceasta inteligenta artificiala nu este insensibila la iubirea pe care i-o poarta acest barbat.

Iubire vampirica. Cu totii cunosc saga Twilight dar ati auzit de filmul Let The Right One In? Este un film suedez care evoca iubirea dintre un vampir si o fiinta umana. Acest lung-metraj suedez ne spune povestea dintre Oskar, un adolescent fragil si marginal si Eli, o tanara fata care se instaleaza impreuna cu tatal sau langa casa lui. Cei doi se imprietenesc si au parte de primii fiori ai dragostei. Mica “problema” este ca ea este un vampir.

Sub semnul pestilor. Guillermo del Toro s-a aventurat in romantism in 2018 cu The Shape of Water. Elisa, o tanara femeie singuratica, lucreaza in cadrul unui complex guvernamental secret. Va descoperi existenta unui barbat-peste care este tinut prizonier. Intre cei doi, este dragoste la prima vedere. Rezultat? 4 premii Oscar.

Salut, papusa gonflabila…Ryan Gosling ne-a obisnuit deja cu rolurile din filmele de comedie: La La Land sau Crazy, Stupid, Love. Cu toate acestea, filmul care ne intereseaza cel mai tare acum, din toate in care a jucat cunoscutul actor este un film mai original. Este vorba despre Lars and the Real Girl. Ryan Gosling interpreteaza rolul unui barbat simplu care se indragosteste de o papusa gonflabila pe care el o vede ca o femeie normala. Persoanele din jurul sau sunt ca niste spectatori: la inceput, celor din jurul lui li se par toate aceste lucruri jenante insa, la urma urmei, fericirea lui este cea mai importanta…

Lasă un răspuns